Χειρουργική Ομάδα

Dr. Αλογδιανάκης Ευάγγελος MD, PhD

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ

Ο Δρ. Ευάγγελος Αλογδιανάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης.

Είναι διευθυντής της Ωτορινολαρυγγολογικής κλινικής του 401 ΓΣΝΑ με ειδίκευση στον τομέα της ενδοσκοπικής χειρουργικής ρινός και παραρρινίων με χρήση Navigator, δραστηριοποιείται ως ιδιώτης ιατρός και είναι μέλος του “The Doctors” Medical Network

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (1988). Ξεκίνησε την ειδικότητα της Ωτορινολαρυγγολογίας στο 401 ΓΣΝΑ και την ολοκλήρωσε το 1995 στο Νοσοκομείο “Κοργιαλένειο-Μπενάκειο” ΝΕΕΣ.

Έχει λάβει μέρος σε πληθώρα μετεκπαιδεύσεων στην χώρα μας όπως η επί 6μηνο στην Ωτορινολαρυγγολογική κλινική του Ερυθρού Σταυρού το 2004 αλλά και στο εξωτερικό όπως στην Ρινολογική κλινική του πανεπιστημίου της Αδελαίδας (University of Adelaide and Flinders University of South Australia) το 2007.

Είναι μέλος ελληνικών και διεθνών εταιρειών με ειδίκευση στην ενδοσκοπική χειρουργική ρινός και παραρρινίων, την χειρουργική κεφαλής, τραχήλου και την χειρουργική ωτορινολαρυγγολογία.

Τομείς δραστηριότητας

Έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό εργαστηρίων (workshop) ενδοσκοπικής χειρουργικής ρινός και παραρρίνιων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ συμμετείχε ως εκπαιδευτής στο 9ο εκπαιδευτικό εργαστήριο ενδοσκοπικής χειρουργικής και παρραρινίων κόλπων σε πτωματικά παρασκευάσματα που πραγματοποιήθηκε στο Aττικό νοσοκομείο τον Απριλίο του 2010.

E-mail: alogdianakis@thedoctors.gr & alogdianakis@exelixismedical.gr