Χειρουργική Ομάδα

Dr. Μοιρέας Γεώργιος MD, PhD

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ ΩΡΛ

Ο Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος Δρ. Μοιρέας Γεώργιος είναι ο ιδρυτής του Exelixis Medical Institute και ο επικεφαλής της χειρουργικής του ομάδας ενώ είναι είναι ιδρυτικό μέλος του “TheDoctors” Medical Network.

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από το 1995 και Διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει εξειδικευθεί για ένα έτος στην Ρινοπλαστική, την Ρινοχειρουργική & Ωτοχειρουργική στην ΩΡΛ Κλινική του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Είναι κάτοχος του πτυχίου του Κέντρου Αεροπορικής Ιατρικής. Είναι Επιμελητής της ΩΡΛ κλινικής του 251 ΓΝΑ από το 2005.

Στο ιδιωτικό του ιατρείο έχει εξασφαλίσει την λειτουργία του Vectra 3D Imaging System, της Canfield Scientific, NJ USA από το 2009 ενώ είναι κάτοχος και του patented product «Endotracheal tube with trachea protection» από το 2005.

Είναι μέλος πολλών εταιρειών - ελληνικών και διεθνών - όπως οι: European Academy of Facial Plastic Surgery, European Rhinologic Society, Ελληνική Ρινολογική Εταιρεία, Πανελλήνια Εταιρεία Ωτορινολαρυγγολογίας – Χειρουργικής Κεφαλής & Τραχήλου κ.α

Τομείς δραστηριότητας

Ο Δρ. Μοιρέας ειδικεύεται στον τομέα της αισθητικής και λειτουργικής χειρουργικής προσώπου, ενώ εκτελεί μεγάλο αριθμό επεμβάσεων ετησίως με αντικείμενο χειρουργεία κεφαλής, τραχήλου και ωτορινολαρυγγολογίας. Πολύ συχνά συμμετέχει με εργασίες σε παγκόσμια, πανευρωπαικά ή εθνικά συνέδρια και έχει μεγάλο αριθμό δημοσιεύσεων σε ελληνικά και ξένα ιατρικά περιοδικά κύρους.

Web Page: www.exelixismedical.gr & www.thedοctοrs.gr/mireas-georgios-otorinolaryggologos-orl-athina/?eidID=2488&catID=69&is_doc=1
E-mail: gmireas@exelixismedical.gr
Τηλ: 210-7526900