Ασθενείς εκτός Αθηνώνή εκτός Ελλάδος


Στο ιατρείο μας γίνονται δεκτοί ασθενείς από όλη την Ελλάδα, αλλά και από πολλές χώρες του εξωτερικού.

Το να μεταβαίνουν οι ασθενείς μας στην Αθήνα για διαγνωστική εξέταση και να πρέπει να επανέλθουν μετά από ένα διάστημα για την επέμβασή τους, είναι χρονοβόρο και ταυτόχρονα αυξάνει και το χρηματικό κόστος.

Έτσι σκεπτόμενοι και τον πιθανό συνδυασμό της επέμβασης με λίγες μέρες ξεκούρασης ή γιατί όχι και αναψυχής στην Αθήνα και άλλους κοντινούς προορισμούς, μπορούμε να σας προτείνουμε την ακόλουθη διαδικασία:

  1. Επικοινωνείτε μαζί μας αρχικά με e-mail, με fax ή και με επιστολή.
  2. Εν συνεχεία μας αποστέλλετε τις σχετικές με το πρόβλημά σας πληροφορίες καθώς και πιθανές φωτογραφίες σας με email, φαξ ή και ταχυδρομείο.
  3. Γίνεται η αρχική εκτίμηση του χειρουργού για το πρόβλημά σας και εάν χρειάζονται εξτρά πληροφορίες μας τις στέλνετε για μια πιο ολοκληρωμένη αξιολόγηση.
  4. Λαμβάνετε ενημέρωση σχετικά με την επέμβασή σας (πληροφορίες για την πάθηση , το χειρουργείο και την μετεγχειρητική περίοδο).
  5. Γίνεται συνεννόηση για πιθανή ημερομηνία και ώρα χειρουργείου.
  6. Μεταβαίνετε στην Αθήνα τουλάχιστον μία ημέρα πριν από την επέμβαση, ώστε ο χειρουργός να κάνει την τελευταία εκτίμηση πριν από το χειρουργείο και να λύσει τυχόν απορίες σας.
  7. Επειδή την προηγούμενη ημέρα από το χειρουργείο ο ασθενής θα διανυκτερεύσετε στην Αθήνα, παραθέτουμε στην συνέχεια μερικές αξιόλογες επιλογές από ξενοδοχεία, σε διάφορες περιοχές με μερικές χρήσιμες πληροφορίες επικοινωνίας για διευκόλυνσή σας.
  8. Την ημέρα της επέμβασης συνιστούμε να διαανυκτερεύσετε στην κλινική ή σε ένα φιλικό/συγγενικό σπίτι
  9. Την επομένη της επέμβασης και μετά από την συνάντηση με τον χειρουργό σας μπορείτε να επιστρέψετε στην πόλη σας.